Kartično poslovanjeUz transakcijske račune otvorene kod Banke splitsko dalmatinske stječete pravo na korištenje naših debitnih kartica koje uvelike olakšavaju svakodnevni život i poslovanje, omogućujući vam 24-satni pristup novcu na računu te bezgotovinska plaćanja na tisućama prodajnih mjesta u zemlji i svijetu, kao i u sve popularnijoj on-line kupnji.
Građanima je na raspolaganju međunarodno prihvaćena Visa Electron debitna kartica, vezana uz multivalutni tekući račun.

Zašto koristiti kartice Banke splitsko - dalmatinske?

Kartice služe prvenstveno za plaćanje roba i usluga na prodajnim mjestima te za podizanje gotovine na bankomatima i POS uređajima.

Kartice se mogu koristiti i za kupnju putem interneta, rezervaciju hotela i avionskih karata.

Zahvaljujući trenutnom pristupu vlastitom novcu, uz BSD kartice smanjuje se potreba nošenja gotovine, a prilikom plaćanja karticom u inozemstvu korisnik nema potrebu za konverzijom valuta.

Ukoliko ste zainteresirani za neku od debitnih kartica, obratite se našim djelatnicima u najbližoj poslovnici Banke splitsko – dalmatinske.


KONTAKT PODACI:

Tea Kunstek
Voditelj službe kartičnog i internet poslovanja
114. brigade 9, 21000 Split
Telefon: +385 21 54 36 18
Telefax: +385 21 36 84 48
E-mail: [email protected]


U slučaju gubitka ili krađe kartice, ODMAH po saznanju obavijestite Banku (021/543-618) ili autorizacijski centar ECGP (MBU) d.o.o. Zagreb (01/3078-699) koji Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, 365 dana u godini.